VI.Bezermeni Vigasságok

  • Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Veress Ferenc Szakképző Iskolája  a Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület szervezésében megvalósuló VI. Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőversenyére 2015. 09. 05-én, tanuló kategóriában Juhász Éva 2/10.c osztályos szakács tanulót nevezte be, a Hajdú- Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi szervezetének támogatásával.

A tanuló a „A hajdúság legjobb chefje” versenyen tanuló kategóriában 2. helyezést ért el "Vasárnapi tejfeles kukóragu, tökmagolajos  törtpaszullyal, mónárvakaróval" menüjével. Juhász Éva 2/10.c osztályos szakács tanuló a  „ A  legjobb fakanálforgató”  versenyen is sikeresen szerepelt,  és ezen a megmérettetésen is 2. helyezést ért el ,  tanuló kategóriában. Felkészítő tanára: Fábián Csaba szaktanár.Juhász Éva 2/10. c szakács tanulónak és Fábián Csaba tanár úrnak gratulálunk az elért eredményekhez! Köszönjük a Hajdú- Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi szervezetének támogatását! Az idei évben hagyományteremtő jelleggel a VI. Bezermeni Vigasságok keretében versenyt hirdettek  pincér szakmában is, tanulók részére, amelyen Nagy Sándor 3/11. c osztályos tanuló pincér tanuló a Veress Diákalapítvány támogatásával, 1. helyezést ért el a szüreti díszasztal terítéssel. Felkészítője. Csóka János szaktanár.Nagy Sándor 3/11.c pincér tanulónak és Csóka János tanár úrnak gratulálunk az elért eredményéhez!Köszönjük a Veress diákalapítvány támogatását!

Mátyusné Szűcs Katalin intézményvezető helyettes