Névadónkra emlékeztünk

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

2014.február 03-07-ig zajlott iskolánkban a névadónkról elnevezett „Veress Ferenc Hét”.A már hagyományos rendezvények, mint koszorúzás és műveltségi vetélkedők mellett sok újdonság színesítette a hét programját. A Diáknapon nagy sikere volt a sakk bajnokságnak, a karaokenak, az „önépítő” játékoknak is. A tornateremben eközben a „Fittparádén”mozgásos feladatokban mérte össze erejét 6 csapat, akik még ezután egy aerobic órát is végig izzadhattak”, majd finom salátákat kóstolhattak a tanéttermünkben.

A diákküldött gyűlésen zsúfolásig megtelt iskolánk díszterme, ahol sok fontos dologról értekeztünk. A héten több pályaválasztási tájékoztatón vehettek részt végzőseink, amelyeken a Debreceni Egyetem dékán helyettese, a Honvédség képviselői, illetve a dániai ifjúsági nagykövet adtak hasznos tanácsokat diákjainknak a hazai és külföldi továbbtanulással és a munka világával kapcsolatban. A fenti képre kattintva megtekinthetőek galériánkban a hét során készült fotók.

Szabó Terézia

Kiegészítő információk